Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz polonic #25995 üzenetére

    Mondanám, hogy ha gyakori a jelenség, próbáld ki másik telefonnal, de egy 920-as Lumiát én sem cserélnék le emiatt akár csak pár napra is. :D
    Szóval marad az a lehetőség, hogy fel kellene írni adatokat (3-4 próbálkozást) és ez alapján elindítani egy kivizsgálást. A hívó fél gondolom meg tudja nézni, hogy mikor indította a hívást (másodperc pontosan), milyen számról hívott volna (praktikusabb, ha T-Mobile-os, de nem kizáró, ha nem az) és azt is tudnia kellene, hol volt akkor (lehetőleg házszám pontossággal). Aztán persze azt is jó lenne tudni, Te hol voltál akkor (házszám pontossággal). Ha valamelyikkőtök mozgásban volt, inkább várj a következő példáig, ahol a cím adatok rendelkezésre állnak.
    Amúgy van hívásértesítőd? Tehát kapsz róla SMS-t, ha hívtak volna (kivéve szám nélküli hívók), de nem voltál elérhető?

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

  • polonic

    félisten

    válasz 1430 #26001 üzenetére

    Leírom bővebben.

    Eddig csak a szüleim panaszkodtak erre. T-home telefonról, otthonról akartak hívni csütörtökön 10-kor és kétszer dél körül, ekkor a melóhelyen voltam.. Aztán most egy 3/4 órája akartak megint. Van hívásértesítőm egyébként, ezekről semmi sms nem jött. Pedig annál a vezetékes számnál van hívószámkijelzés.

    Csütörtökön, amikor történt ez, akkor én a céges vezetékes telefonról megcsörgettem magam, rendesen kicsöngött. Eszembe jutott, hogy úgy hívjanak, hogy 0036-os országhívóval. Mert amikor csütörtökön hívtak, akkor 06-tal próbálkoztak. És miután a 0036-tal hívtak, egyből elértek.
    Most viszont, amikor ma sem tudtak elérni, akkor a 0036-tal próbáltak. Másodjára kb 10-15 perce viszont elértek.

    Szóval ez így felettébb érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák