Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    Üdv!

    Lenne pár kérdésem amik lehet triviálisak, de szeretnék biztos megerősítést kapni:

    1. Még márciusban az egyik Dominos számomra lett véve egy Blade, amihez volt olyan megkötés, hogy erre a számra 2 évig nem vehetek újra telefont. Sajnos a papírt nem találom, így nem tudom pontosan hogy szól a szövege ennek. Szeptember 16-án át lett váltva ez a számom Like díjcsomagra (arany fokozatú volt Dominósként, és az is maradt szerencsére). Nézelődtem a T oldalán készülékeket, és eddig jól ki is írta az árakat a meglévő előfizetésemre belépve, viszont mikor az új webshop lett beüzemelve, már azt írta ki, hogy erre az előfizetésre nem igényelhetek készülékváltást. Ma megint megnéztem és megint engedne készülékváltást. Ezekszerint a márciusi Dominóra kötött "2 évig nem válthatsz készüléket" szabály előfizura váltás után is érvényes maradt, vagy csak a webshop bolondult meg a frissítéskor? Nem mostanság váltanék készüléket, csak érdekelne, hogy muszáj lesz-e majd megvárnom 2013 márciusát.

    2. Még a Like-ra váltáskor szerettem volna egy másik Dominós számomat Fun-ra váltani a Likehoz kötve, de azt mondták ezt nem tehetem meg, csak 3 hónap múlva. Ha dec. 16-án bemegyek és azt mondom váltsák át mert lejárt a 3 hónap, akkor ezt meg tudják csinálni a Like csomagomhoz kötve a társkártyát?

    3. Gondolkozom egy Domino Web Quick csomag vételén, mert néha szükségem van backup internetre, és a sávos díjazás pont megfelelne az alkalmi igényeimnek. Ha esetleg később mégis szükségem lenne állandóan nagyobb keretre, akkor lenne-e lehetőségem erről a Domino Webről áttérni mondjuk Aranytárskártya Relaxnet M-re, hasonlóan egy hangalapú előfizetésváltáshoz? Ha modem vagy egyéb készülék nélkül kérem akkor nincs hűség erre az Aranytárskártya Relaxnetre sem, jól gondolom?

    Válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák