Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz bugizozi #9068 üzenetére

    A 4.1 egy nem embernek valo vizsga volt. A legutolso ful, lap aljan levo soha nem hasznalt biszbasz beallitasit kerdezgettek, meg a minimum maximum erteket orrverzesig, azt is genyo mondon, mert beugratosra csinaltak a kerdeseket. Tiszta lexikalis tudasra ment amit googlebe 3 masodperc alatt megtalasz.

    Persze az is kerdes mikor voltal, mert 2-3 hetente tok masokat kerdeztek, pl egyszer a vcenterre volt kihegyezve , mindenki arra helyezte a felkeszulest, aztan jott a pofara eses, mert tele volt minimum maximum ertekkel aztan par hetre ra valami tok mas volt a fo temakor es igy tovabb.

    Az 550 egy teljesen emberi vizsga, aki csinalta azon latszik, hogy hasznlaja a valos eletben is. Egyszeru, nehol megmosolygtatoan egyszeru kedesek, nem lexikalis tudasra epit. Kimondottam olyan kerdeskkel van tele amit a valos eletben valo hibakra, telepitesi/konfiguralasi beallitasokra kerdez ra.

    Mivel meg 80 napom volt frissiteni a vizsgat ezert nem volt kotelezo a tanfolyam hozza. Nalam a ceg nem fizeti igy legutobb sajat zsebbol ment. Aki hasonlo cipoben jar az nezze meg ezt a linket.

    [link]

    Azt irjak, hogy teljesen online tanfolyam es $200 -ba kerul es ugyan ugy beszamit mint az itteni $3300 dollaros 2 napos onsite tanfolyam. Nem tudom, hogy csak "itteniek" csinalhatjak vagy barki a vilagon.

    "If you are looking for an inexpensive course that qualifies, look here: https://vmware.stanly.edu/waitlist.php. This course costs about $200 and is completely online."

    iwu: koszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák