Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    Három kérdésem lenne.

    Az első ha adott egy szerver aminek x.z.t.u:y az elérhetősége és én vásárolnék egy domain-t a tárhelyparknál akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy az a domain amit vettem az adott elérhetőségi útra mutasson? Még nem tettem meg ezt a vásárlást előtte meg akartam kérdezni, és nem találtam jobb topicot mert hát a rendszergazdák csak tudják. Még ilyennel nem foglalkoztam és nem akarok kidobni az ablakon 2500 Ft.

    A második kérdésem az lenne, hogy egy hálózat forgalmát csak akkor tudom monitorozni ha egy switch adott portján meg van adva, egy ilyen parancs vagy van valami titkos módszer a hálózat kívülállókénti monitorozásra is?

    A harmadik kérdésem az lenne, hogy ahol vagyok most le van korlátozva a net, hogy csak bizonyos méretű fájlokat lehet letölteni, de nekem kellene egy kali linux iso az egy órámra, hogy lehetne letölteni mégis? Mondjuk pl, feldarabolom az állományt és csak részletekben töltöm le, vagy valami hasonló?

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák