Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Csalódtam a MANN-ba! Gondoltam kicserélem a légszűrőt, a nyári gumik felrakása után, olyan kiszabott koszos ez a város mostanában. 2 méterenként építkezések, emiatt rengeteg sok por és kosz.
    Szóval airbox kipattint régi ki, még alig használva is mocskos volt a portól a régi szűrő, új be. Oké.
    Beindít, erre 1000 alatt, mint egy k...va traktor, de ezt inkább az utastérben (hol máshol lehetett) a legjobban hallani.
    Na, mondom, most mi van? Kár volt hozzányúlni. Rosszul raktam volna vissza? Szétkap ki szed, berak újra, újra összepattint. Bizonyos fordulaton, kb 900-1000 között erős brummogó, kicseszett idegesítő zaj. Mintha fals levegőt szívna, vagy "mittomén" milyen hülye hang ez.
    Megint szétkapom, szólók az öcsémnek, hogy én adom folyamatosan gázt, ő hallgatózzon. Persze ott ő nem is hall semmit, ezt csak főleg bent lehet hallani.
    Megkeresem finom gázadással a legdurvább pontját. Mondom most, semmit nem hall, hát mondom ilyen nincs, hogy lehetsz már ennyire süket....Erre ráfekszik a házra, hogy jobban hallja, vagy lásson valamit, puff elhallgat.

    Mit csináltál? Mondja semmit, de mondom totál elhallgatott, csak hallgatózott. Mondom neki nyomogasd a légszűrő házat. A hátsó felét megnyomva, azonnal eltűnt a hang. Most ez mi, eltört valami, vagy mi van? Nem látni semmit, de az biztos, hogy most történt valami, mert eddig kussban volt.

    Kikaptam a kukából a régi szűrőt, berak, minden fasza. Újat vissza, traktor hang van. Régi koszos vissza, sima minden.
    Összemérem a kettőt, egyformának tűnik, de sublerral az új már egy hangyafasznyit nagyobb volt és ez épp elég, hogy ne feküdjön rá teljesen a teteje. Egy MANN is képes elcseszni a méretet és a fene sem gondolta, hogy pár mm is elég ahhoz, hogy a nagyon háklis laguna 2.0dci azonnal kihányja.
    Nem hiszem el...
    Rendeltem Hengst szűrőt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák