Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.kov

    senior tag

    válasz #75376384 #16490 üzenetére

    Köszi a gyors választ!

    Igazából a laikus jelzőt nem mint macskatartóra, hanem tenyésztőkkel, fajtatiszta cicákkal kapcsolatosan használtam, ugyanis itthon vidéken mindig van a háznál 4-5 befogadott cica, szóval nem teljesen újdonság maga a kisállattartás.

    Igazából nem palotát szeretnék kialakítani a macskának, meg semmi extra dolgot nem kell elképzelni, csak egy kellemes környeztet, amiben jól érzi majd magát. A brit rövidszőrűvel kapcsolatban azt olvastam, hogy kifejezetten érdemes vele játszani napi pár percet, mert maguktól nem feltétlenül mozognak, és hajlamosak elhízni. :D Persze az, hogy majd mivel lesz elfoglalva, az rajta áll.

    Fajtatiszta cica tartása most azért jött a képbe, mert kifejezetten bezsongtunk a britekre, és sose volt még ilyen "különleges" macskám az elmúlt 22 évemben. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy befogadott cica nem lehet különleges, az itthoniakat is imádtam, és imádni is fogom. Nem az ablakon kidobott pénz a cél, és nem is a tartáson való spórolás, de úgy gondolom, hogy minél többet tapasztal az ember, annál jobb. Illetve talán jobban be is lehet lőni egy adott fajtához tartozó példány tulajdonságait annak ellenére, hogy mindegyikük egy külön személyiség. Mivel lakásban lesz tartva, így fontos, hogy biztosan nyugis cica legyen, nem túl sok mozgásigénnyel.

Új hozzászólás Aktív témák