Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Remus389 #83783 üzenetére

    A Lambdákat lehet esztétikátlannak tartani meg hogy műanyag, olcsó hatású, de az összeszerelési minőséggel vitatkoznék, a leejtést is bírja, láttam már törött fejpánttal (legalább műanyag, cserélhető) de nekem még nem sikerült egy darabbal se, a kábel, ami sérülékeny, de ez minden fejhallgatóra jellemző, és a legújabbakon cserélhető is lett.
    Az SR-007 v. SR-009 széria viszont sokkal minőségibb hatást kelt, mint bármilyen Sennheiser (ha csak az esztétikát nézzük, akkor az SR-007 fejpántja jobban néz ki, mint an SR-009 ami a Lambdától örökölt).
    Egy SR-5 Gold szintén teljesen jól néz ki, semmi olcsóság nincs benne, szvsz, csak sajnos nem volt túl jövedelmező gyártani.
    A HD800 széria ugyanúgy kompromisszumos megépítettség tekintetében, műanyag és a festék könnyen lekopik róla (egyes daraboknál még olyat is lehet látni, hogy a bal és a jobb oldali ház nem teljesen szimmetrikusra lett legyártva...)

    Egyébként általánosan igaz, hogy a legtöbb fejhallgató nem néz ki olyan jól a valóságban, mint a képeken, a legszebb talán, ami megfordult nálam, az Audio-Technica ATH-ESW10JPN volt de ott is csak a szép (de extrém érzékeny) lakkozás miatt, a pánt stb. már mind ugyanúgy olcsó hatást kelt.

Új hozzászólás Aktív témák