Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt és próbált segítséget nyújtani ! :R

    Viszont a valóság az az hogy látatlanba (esélyem sincs meghallgatni) fejhallgatót vásárolni eszméletlenül nehéz !! Én a saját részemről megpróbálkoztam a legtöbb információt szolgáltatni és ti is jobbnál jobb tanácsokkal láttok el de az ilyennel pl nem tudok mit kezdeni : Ha sok basszust akarsz, akkor kell... stb... Nincs alapom amihez tudnám mérni , hiába mondod hogy xy képest ha soha nem hallottam ... ( azért itt azt hozzátenném hogy pont az ellenkezőjét olvastam a 700xről katt ide mert nem én találom ki.) Ezzel így szerintem nem igazán lehet mit kezdeni.

    Találtam egy egészen részletes guide-ot amit elég sok helyen láttam referenciának és ajánlgatták ezt olvasd el ha tökéletes választást akarsz. Tán ezek alapján a beyerdynamic-al nem lőttem annyira mellé mint ahogy elsőre tűnt. Szerencsére még időben bukkantam rá erre guide-ra ugyanis változott a döntésem.

    Beyerdynamic DT-990 250 Ohm lesz. (A guideban CTLR+F rákerestek 990 lenyitjátok a spolier fület és érteni fogjátok már akit érdekel hogy miért ? :) ) Saját részemről azért választottam inkább ezt mintsem a 700x-et mert overall így többet kapok a competetiv részen kívül. a 700x igaz hogy legendary kategória a competetiv gaming alatt de a fun factor minden más játéknál és többnyire zenénél alacsonyabb.
    A kérdésem felétek a következő volna Sound Blaster omni ki tudja szolgálni ezt a fejhallgatót avagy sem ? Ha nem akkor mennyi vészes a helyzet ? Ha csak egy kicsi eltérés van akkor nem vennék dac +amp (remélem jól írom) de ha nagy akkor elgondolkoznék rajta. -> Ebben nagy segítséget tudnátok nyújtani ugyanis még soha nem foglalkoztam dac+amp cuccokkal.
    (Természetesen feljebb is nézegettem az A kategóriát de én nem adok ki egy fejhallgatóért 200-400 ezer forintot :D számomra nem érné meg.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák