Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Vasinger! #46486 üzenetére

    "amúgy se szívesen dob ki az ember egy 35k-s fejest a kukába"
    Pláne, hogy újonnan 60k... meg a fejhallgató lelke úgy is a driver és a "fül-rész", ha az jó, kidobni semmiképp ...

    Egyébként ne ragasztópisztollyal próbáld, az maximum a felülethez tapad hozzá egy kicsit, és a ridegebb anyagokról simán "lepattan" ha kihűlt. Megfogadnám Krichd1 tanácsát/tippjét, a HM5 is egy batár fejes, ha azt megtartotta, akkor az SRH 840-et is meg kéne. Ezenkívül javaslom a fejpánt lecsupaszítását, könnyebb, kényelmesebb, rugalmasabb lesz.
    Enyém így néz ki:


    Maxell Retro DJ volt a donor a fejpánt párnájával, és fonott átvezető kábelével. Az állíthatóság is megmaradt, és a kisebb erő miatt remélem nem is fog eltörni...

    (#46488) Samtya: Az átcsavarozásra is gondoltam, mint ötlet, de nem olyan egyszerű ennél az adott fejpántnál átfúrni az egészet. Az első helyen ahol logikus lenne már van két csavar, ami a műanyag szendvicset összetartja (borzasztó, mennyire túlbonyolított fejpántja van ennek, matrjoska baba) Ha felette fúrná át akkor az átmenő csavar már csökkentené a fejpánt tartományát, még így lecsupaszítva is. Mindenesetre ha nem a legkisebb méret közelében használja, akkor ez beválhat.

    (#46491) hugeboy:
    A Pro 80 jó, ha találsz még eredetit. Ezen kívül Creative Aurvana Live, nagyon jó mélyekkel, és állítólag a JVC HA-M55x sem rossz ebben a kategóriában.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák