Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz contaxg #35036 üzenetére

    Ez egy fejlődési folyamat, én leírtam a továbbiakat, ami csak akkor kezdődik el, ha a felhasználó elégedetlen az aktuális hangzással. Akkor van egy célszerű sorrend, mondhatni fontossági sorrend, aminek az alapja az, hogy mi mekkora változást hoz a hangban. Célszerű azon a részen újítani, ami rendelkezésre álló pénzből a legnagyobb javulást hozza.

    Egy példával élve:
    Van az illetőnek egy integrált hangkártyája és egy Teszkós 1500Ft-os fejhallgatója.
    A kapott húsvéti locsolópénzből szeretné a hangot fejleszteni, van rá max 25e Ft-ja, mit vegyen? DAC-ot? Fejh. erősítőt? Fejhallgatót? A fontossági sorrend az amit fentebb is leírtam, látható, hogy amíg nincs egy jó fejhallgatója addig pl. DAC-ot 25k-ból nem érdemes venni, mert nem lenne sokkal előrébb mint az alaplapival. Fejh. erősítőt már talán, az lehet hogy jobban meghajtja a kis Teszkós zörgőt, de nagy csodát nem tud tenni, ha a fejes gyatra.
    DE ha ebből a pénzből vesz mondjuk egy Pro-80-at akkor állát keresheti a padlón a különbségtől, tehát ez az első. Ha az élmény hatására megindult a lejtőn, akkor majd jöhet a komolyabb meghajtás alá.
    "szerintem" :R

    A többit majd élőben megbeszéljük, felírom, hogy ne felejtsem el megkérdezni. ;)

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák