Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi BALBOA

    őstag

    Sziasztok!
    Fejhalgató vásárlás előtt állok és kellene egy kis segítség.
    Elsősorban utcán és tömegközlekedési eszközön meg persze otthon is szeretném használni.Nagyrészt zenehallgatásra kellen. Nagyon sokféle zenét hallgatok, így inkább azt írom le, hogy mit Nem hallgatok: R&B, Mulatós, Rap, Pop, Emo, Hip-Hop. Na azért írok olyat is amit hallgatok: dubstep, metál/rock minden fajtája, opera, jazz, grunge.
    Keret kb 100k. Circumaural legyen, mikrofon ilyesmi nem kell, a hangzása legyen leginkább kiegyensúlyozott, nagy térrel, könnyen és jól meghajtható legyen. A forrás egy Vivo Xplay lenne. :)
    Ki is néztem egy pár fejest magamnak(sajnos meghalgatni nem volt alkalmam őket, de jókat írtak róluk), az egyik a Beyerdynamic DT 770(pro) itt jó lenne azt is tudi, hogy mi a különbség a pro és a sima között, beyerdynamic DT 880(pro) itt sem sokat mond a pro jelző, meg ez egy érdekes darab a félig nyitott kialakításâval, nemtudom mennyire szigetelné a külső zajokat, végül az Audio-Technica ATH-A900X-at néztem ki. Azt is jó lenne tudni, hogy hány ohm-os fejest vegyek, mert a két Beyerből van 32, 80, 250 és 600 ohm-os kivitel.

    Segítségeteket előre is köszönöm.

    Üdv, Róbert

    Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

Új hozzászólás Aktív témák