Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Taliról:

    Köszönöm a lehetőséget a szervezőknek. Jól szórakoztunk.

    Ami tetszett:
    - Az LCD3. Pont. Az LCD2-től nem le a hajamat, ahogy már korábban sem. Egyszer talán az LCD3-t is hallottam már, de akkor nem éreztem olyan jónak mint most, az Antelope-pal. Nagyon egyben van, csak ne lenne ilyen rohadt kényelmetlen. A pofacsontom 5 perc után sajgott, úgy szorít, mintha a lelkem akarná kifacsarni.
    - Stax 404 a saját SRM-600 csöves erősítőjéről. Korábban csak trafóról hallottam Lambda sorozatú Staxot, az nem hozott lázba, de ez az erősítő egyszerűen zseniális. Így egyben számomra magasan a legjobb volt, amit valaha hallottam fülesből. Fontos megemlíteni hogy a Heed nagy CD futóműve volt alatta.
    - DT990 Edition. Eddig csak Pro-t hallottam, így az Edition kellemes meglepetés volt.
    - Az Antelope Zodiac+ még mindig nagyon jó DAC, szépen lekörözi a Myteket.

    Eszközök, amik további meghallgatásra érdemesnek tűntek:
    - A nagy Laconic csöves erősítő. Érdekes karakter, minden egyformán szólt róla. Még a Custom Pro is életre kelt vele (minden másról gyenge volt), de azért számomra részletességben már elvérzik a T70 és T1-LCD szinttől kezdve.
    - Vodkaboy saját csövese. Részletességben, dinamikában elég jó volt, keménységből nekem kicsit sok, de majd még meghallgatom jobb DAC-ról is, az MS2 elég vacak az erősítő alá, valami normális DAC-ról derülne ki mit is tud igazán.

    Ami nem tetszett annyira, mint másnak:
    Az új X sorozatú hifi AT-k. Őszintén szólva nekem a régi X nélküli AD900 és AD1000 jobban tetszett, mint az új sorozatú AD900x és az AD2000x. (Tudom, ők nem párok, de nekem az AD2000 sem jött be korábban. A talin AD1000x nem volt). Az új X-ek nagyon egyforma karaktert hoznak, mint valami eminens diák lépkednek egyre magasabb szintre. De valahogy az is gondom velük, hogy mindegyikből ugyanazt a diákot hallom kis tanulás után. De ez legyen a legkisebb gond. Viszont a középmagas kiemelés nagyon bántotta a fülemet, az én fülem anatómiájához ezek nagyon nem passzolnak. A fejem anatómiájához sem, szomorú, hogy a kagylók nem jól fekszenek fel a fejen és nem önbeállók. Az egész füles a hátsó állkapocscsontomon akart felfeküdni, én meg azt nem akartam, szóval vitatkoztunk egy darabig. Végül ő nyert, nem tudtam meggyőzni, hogy nekem ez így kényelmetlen. A nyitottakkal szemben a zárt A900x nem eminens diák, ő minden szempontból konkrétan gyenge.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák