- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz Tommmmka #2264 üzenetére
Szerintem a 10.6-os drivert ne erőltesd,mert nálam nem működik a PowerPlay ezzel a driverrel.(Mondjuk,lehet hogy csak nálam) 2d-ben asztalon,3d-s órajelen megy a GPU,és a Ram is,a venti szabályzás pedig (2d-s) csökkentett fordulaton.Gyakorlatilag Forr mind a két Vga.Gyorsan vissza is tettem a 10.5-öt.
Az artifact,a nem megfelelően telepített drivertől lehet,próbáld meg mégegyszer ujra telepíteni. Nálam ez segített.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Tommmmka #2264 üzenetére
Aki cf-ezik 10.5 hotfix-et használjon a 10.6 egy vicc bc2 alatt mikro akadást tolt és a cf se ment.
Én egyből 10.5hotfix-et raktam fel csak amin a felső slot-ba raktam a kártyát a régi 10.6 indult el vele, aztán félóra szenvedéssel vissza ment a 10.5 hotfix.
Érdemes eszköz kezelőben eltávolítani a vga-kat mert akkor a dll-eket is leállítja menet közben.. -
olizsoli
tag
válasz Tommmmka #2270 üzenetére
Hali nekem ugyan ez a problémám...
2 5770CF-be és a 2.slotba lévő karinál ha nem fut game se kép se hang azaz idle-be full 0-n állnak az órajelei amikor loadba kéne lennie akkor felmászik idle órajelekre az első slotba lévő kari meg megy rendesen loadba...Az élet csak egy szar játék jó grafikával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- DELL RTX 3070 8GB GDDR6 DUAL Eladó! 92.000.-
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- Asus Dual Rx580 OC 8GB BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest