Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Fandango #45987 üzenetére

    Nem meglepődök, hanem választ keresek. Tisztában vagyok a kockázatokkal, és azért is említettem meg ezeket, mert én is ezekben látom a probléma okának lehetőségét (ill. ezek kombinációját)
    Párhuzamosan használunk 2 firefoxot asszonnyal, (sima és dev), és így volt a legegyszerűbb megoldani, hogy párhuzamosan futhasson 2 külön FF is, és ne kelljen profilokkal sem szarakodni. (bétával nem fut így együtt, csak a dev.)
    Sokáig jó volt, csak pár hete bugos, ezért vagyok kíváncsi, hogy más is talákozott-e ilyennel, van-e megoldás, tehát érdemes-e foglalkozni vele, vagy tudjam be a "béta" cuccok bugosságának, és éljek együtt a dologgal?! (és/vagy cseréljek szoftvert)
    Opció még egy teljes rendszerújratelepítés, de se időm, se energiám nem volt még eddig rá. És nem is biztos, hogy ez megoldja, bár látok némi esélyt.

    De ha valakinek van arra ötlete, hogy 2 sima FF vagy sima+béta futtatható-e kényelmesen párhuzamosan külön profilokkal, (és ezáltal lecserélhetném a dev-et), nekem az is jó.
    A fórumban a leírás röpke 5 éves, neten se nagyon van frissebb, kérdés, hogy ez a módszer valid-e még. Még nem próbáltam, de lehet, hogy ránézte
    A lényeg, hogy legyen 2 teljesen független firefox, aminek semmi köze ne legyen egymáshoz. Ha nagyon nem megy, akkor feltolok magamnak egy Chrome-ot, és elfelejtem az egészet :), de ez az utolsó lehetőség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák