Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • utas666

    tag

    Baj van, valahogy átváltott magyar nyelvre és nem tudom visszacsinálni angolra. Mindig az en-US verziót töltöm le, mert ha keresni kell valamit a neten, akkor a magyar rész sokkal kisebb (az ftp szerveren international, vagy multilang jelzésűt nem láttam, ígyhát maradt az egyik a három en-XX-ből).

    Ez van beállítva és mégis magyar:
    general.useragent.locale;en-US

    Amúgy hol tárolja a magyar string táblát? Kerestem magyar szavakra a fájl tartalomban (hátha egy fájl, amit ha törlök, akkor majd visszaáll az alap), de nem találtam semmit, biztos tömörítve van. Nem is teljesen értem miben különböznek akkor a verziók, ha ebben is benne volt a magyar.

    Lehet, hogy valami hülyeséget csináltam és azért keveredtem így el, de most nagyon frusztráló hogy ez nem egy kattintás (kb. beállítások>általános -ban kéne lennie).

    pls help! :O

    Pórbáltam a beállítások>tartalom>nyelvek alatt is keresgélni, de semmi eredmény. Nem ide tartozik, de van errefelé egy olyan, hogy tartalék karakterkódolás. Ez hogy működik? 1. körben amit a html megad, ha nem ad, vagy nincs olyan akkor gondolom utf-8. Mikor lép életbe az ami itt ki van választva és miért van ilyen kevés elem a listában. Megnéztem és pl. régi operában sokkal átláthatóbb, még utf-16 is van, meg ki vannak írva az ISO azonosítók is, ami sokkal egyértelműbb, ha valami kr^xkraxal küzd az ember, amikor pl. egy oldalon egyszerre van utf-8 és latin2 és az egyik rosszul jelenik meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák