Hirdetés

Aktív témák

  • domerator

    veterán

    domiuiDSJ-1.11.25light

    Ez a rom az xda-developersről származik, a Galnet MIUI alapján készítette davidsonsjesus nevű user.
    Alapból GO Launcher és más GO cuccok vannak benne. Ezek mind el lettek távolítva, mivel én nem használom őket, részletek alant.
    Annak ellenére, hogy nem ez a legújabb rom 2011 karácsony első napján, nálam ez volt a legstabilabb, nagyon sokszor ezt raktam vissza más romok kipróbálása után.

    Ezt a romot ugyanúgy csináltam, mint eddig a többit, vagyis bárminemű komolyabb beavatkozás nélkül. Csak appok vannak kiszedve és belerakva, az egyetlen változás, hogy a Lacopapi és énáltalam kikísérletezett cpu beállítások alapból települnek a rommal együtt... persze ezek boot menüből bármikor módosíthatók.
    A rom "as is", vagyis ha megfelel (és nincs működési zavar), akkor használd egészséggel, ha nem tetszik, akkor keress egy másfajtát, ami jobban bejön. Ha hibás (és én nem néztem azt a részét), akkor jelezd és kipróbálom én is (hogy javítani tudom-e az kérdéses). Ha én nem tapasztaltam a hibát, akkor nem tudok mit tenni.

    Telepítésként én mindig a teljesen tiszta telepítést ajánlom, igenis rá kell szánni azt az időt, amíg ismét belövöd a romot és felteszed az appokat. Ha bootolás után valami nem megy jól, akkor recoveryben csinálj cache/dalvik törlést és próbáld újra.
    Nálam egy miui telepítés miui romra a következő: format data, wipe cache, wipe dalvik, flash zip (ezután az újabb romok automatikusan wipe cache-t csinálnak és rebootolnak). Ha akad, vagy FC-zik, akkor reboot recovery és újra full wipe.

    Telepítés után ELSŐ dolog: Superusert megnyitni és a menüben engedélyezni a jogok megadását. Utána Baseband Switcher és abban a harmadik, jó hosszú felsorolást (Central Europe, HongKong, Taiwan, Arabia...stb.) kiválasztani, majd leokézni az újraindítást.

    Annak ellenére, hogy a romban már elsőre működik a mobilnet, hívás, stb. én ajánlom végigmenni ezeknek a beállításain is, már csak azért is mert elsőre látszik pl. a mobilnet 2G-3G beállításnál, hogy egyik sincs kiválasztva... biztos ami biztos. Határ mentén élőknek javasolt a hálózat kézi kiválasztása is... itt lehet, hogy a hálózatok keresésekor először hibát ír ki, nem baj, újra rá kell nyomni, sok már romnál más telefonnál is tapasztalható ez a jelenség.

    A változtatások:

    Boothang kiszedve
    Lacopapi féle smartass cpu settings, 2-vel megemelt vsel értékekkel berakva
    Telocation provider, telocation db, spn-conf kiszedve
    Gps conf kicserélve európai szerverhez
    Összes GO alkalmazás kiszedve
    Realcalc kiszedve, advanced calculator berakva
    Spare Parts hozzáadva
    12 db ICS wallpaper és 7 db saját wallpaper hozzáadva (a saját wallpaper sem saját, hanem publikus windows wallpaperek átméretezve 960x854-re)
    2 db saját csengőhang (.ogg) hozzáadva (ha nem tetszik ne használd :)

    További eltávolított appok:
    Talk
    Antispam
    Backup
    Cloudservice
    Email
    Gallery3d
    Galnetvideo
    Gesturesearch
    GooglebackupTransport
    GooglePartnerSetup
    Maxthon
    Mot Phone Portal
    SimToolkit
    VPNservices

    Benne maradt a live wallpaper, a compass és az alap launcher a miui.

    Gps gyorsan talál jelet, mindkét tethering működik.

    Ha lassúnak találod az ablakok és az átmenetek animációját, akkor a spare parts-ban tudsz rajta gyorsítani.

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák