Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lazydog

    addikt

    válasz didyman #3474 üzenetére

    Nekem is hasonló véleményem alakult ki veled kapcsolatban. Javaslom számodra a szakirodalom és a net további tanulmányozását.
    Addig is ismételten le kell szögeznem azt a tényt, hogy a két eszköz, a relé, és az analóg kapcsoló (bilateral switch), lényegében teljesen azonos funkciót valósítanak meg. A vezérlőkör mindkét eszköznél galvanikusan elválasztott a vezérelt körtől. És ezt rajtam kívül még elég sokan így látják. [link]

    The last drawings show how you can use IC's to make and electronic true by-pass switch . A DPDT ( Double poles double throw ) foot switch cost anywhere from $ 12.00 to $ 17.00 ( canadian $ ) and the price is still going up . You can save up to 2/3 the cost by making your own with simple IC's using a CD4016 or CD4066 and one gate of a CD4049 for one design or CD4053 and a few resistors for the other design switch .
    The only draw back is that the power supply must on to activate the switch


    Az egyéb részletektől, a két eszköz közötti különbségek, másodlagos jellemzők előnyök, hátrányok taglalásától javaslom tekintsünk most el.
    Ami az utolsó mondatod illeti, mindnyájunk szerencséjére, és a szakma becsületére válik, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy engem bármivel is megbízz. Így aztán esetleges merészséged sem kell próbára tenned. ;]

    Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

Új hozzászólás Aktív témák