Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozz12

    tag

    Sziasztok!
    A radikalmod egyenlőre megdöglött (de már régóta szinte semmi nem történt), a fórum még megvan, de már-már az is halott...bennem viszont továbbra is él a "gépházat akarok építeni" gondolat. Teljesen házit, nagyjából minden igényt kielégítőt. Ehhez szeretnék segítséget és ötleteket kérni, mire érdemes figyelni, mit és hogy előnyös "beleintegrálni" a házba és mit érdemes elkerülni?
    Elsődleges cél a halk üzem, a jó szellőzés és hozzáférhetőség/szerelhetőség alacsony ár mellet, ehhez jön a másodlagos, de mégsem elhanyagolható pöpec kinézet menüpont. Gondolom most sokan csóválják a fejüket, hogy mit akar ez a szerencsétlen, de úgy gondolom kisebb-nagyobb kompromisszumokkal megvalósítható ez a terv.
    A házat üvegpaplan+poliészter műgyanta párosából tervezem elkészíteni, 3+1 rétegben, laminálással. (a 3 réteg alkotja magát a házat utána egy több anyagból álló hangszigetelés és erre jön a +1 záróréteg) Aztán kialakítom a nyílásokat, felpolírozom az egészet, festem és kész is.
    Az az óriási probléma jutott eszembe, hogy az üveg nem fog statikusan feltöltődni, kisülni és tönkretenni a hardvereket? Ha ez fennáll, hogy lehet teljesen, 100% -osan megszüntetni ezt a jelenséget?
    Milyen problémák merülnek fel egy gyári háznál, amire azt mondjátok, jó volna kiküszöbölni vagy jó volna valamivel kiegészíteni?
    Milyen elrendezést érdemes alkalmazni? (PSU, alaplap, HDD, ventik, ODD) Tehát mi hova kerüljön, merre nézzen a nyílása, stb.
    Mi kell bele mindenképp és mit érdemes kihagyni?
    Bármi ötletet, tippet, megoldást, stb. szívesen vennék!

    Köszi! :R

    UI.: bocsi a hosszú hsz. -ért és remélem jó topikba írtam!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák