Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • okiszPSX

    tag

    Üdv!

    Újabb tapasztalatot osztanék meg veletek EQ flottával kapcsolatban.
    A héten jött meg az 5. havi számla, melyben az összeg a megbeszélt csomagokhoz mérten, teljesen korrekt.
    Azonban eltelt 5 hónap, de a belépéskor befizetett belépési díj melletti SIM-enként 4ezer ft-ot, mint különeljárási díjat még nem írták jóvá. Az volt a tájékoztatás, hogy 3-5 hónapon belül megtörténik. Mondom most már rákérdezek náluk.. (írta itt valaki, hogy nála nem történt még semmi, szerinte kamu).
    Egyből elértem őket, mondták, h kit hívjak, mit mondjak.
    10perccel később már diktáltam a telenoros diszpécsernek a számlaszámom, amire utalják vissza ezt az összeget, látják a nevem alatt. Valóban úgy volt, ahogy a flottánál mondták.
    Szóval újabb jó pont, így tényleg csak a belépési díj az egyedüli plusz többletköltség, ellenben normálisan jönnek a számlák a TELENORtól és nincs vele gondom.
    A múltkori külföldi utazásom körüli nincs hálózat mizéria valószínűleg csak nálunk fordult elő, mert többen írták, hogy nincs gondjuk vele, igaz csak Szerbiában voltam azóta, de ott nekem se volt probléma.

    Nem promózni akarom őket, meg hidegen hagy az a személy, aki múltkor is csak fikázott/ta a szitumat, szimplán csak leírtam most is a tapasztalataimat, amelyek ismét pozitívak voltak velük kapcsolatban. Ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák