Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alisck

    tag

    válasz KILLERLALA #20951 üzenetére

    Hogy van-e olyan jó, mint egy telefon, azt passzolom, de nem hiszem, hogy rosszabb lenne.
    Szerintem mindegyik eszközön van olyan lehetőség, hogy 3g, 4g vagy auto. Legalábbis, amikkel eddig én találkoztam, azokon be lehetett állítani.
    Ha telefont cserélsz, valószínű, hogy többe fog kerülni. A leírásban up to 4 órát bír, kérdés használattól függően, hogy mennyit bír, egyébként lehet, hogy jobban jársz egy ilyennel, mint egy másik telefonnal.

    Flottában megbízni a személyes adatok miatt, szerintem igazából akárki akármit felhasználhat, de erre én még nem hallottam semmi olyat, hogy egy flottás cég visszaélt volna személyes adatokkal. (Nyilván hitelt nem fog tudni felvenni a nevedre, mert az azért kicsit összetettebb dolog, meg több minden kell hozzá.) A kockázat maximum egy flottánál, aminél a számod NEM a saját neveden van, hanem a flotta nevén, annyi a buktató, hogyha a cég nem fizeti a számládat, vagy annyi tartozást halmoz fel, amit a vezető szerint nem érdemes befizetni vagy ilyenek, akkor bukhatod a számod.
    Bár úgy hallottam, hogy valami már van arra, hogyha ilyen esetben bemész reklamálni a szolgáltatóhoz és ha a saját számodra lévő tartozást kifizeted, van valami módja arra, hogy átírják a nevedre a számot. (ezt csak hallottam, nem merek rá megesküdni, bár lehet benne valóság...)

    Ezeken kívül, ha olyan flottánál vagy, ahol a te saját neveden van a számod, akkor ezesetben semmitől nem kell tartanod, ugyanis te szerződsz az adott szolgáltatóval (lásd it services, dpi, pránandi flotta, stb...) és ha te nem fizeted a számláidat, akkor nyilván magad miatt fogják letiltani és nem az összes flottatag bánja...

Új hozzászólás Aktív témák