Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Naigen

    aktív tag

    válasz cekkk #11086 üzenetére

    Értő olvasás kolléga, nem azt írtam, hogy nem használom, hanem, hogy nem a net miatt mentem dpi-be. Amúgy 25-én van a hónap forduló, így majd 3 hét alatt a 200 mega használata sztem nem jelent dőzsölést. Épp csak időjárást frissít, szinkronizál leveleket és párszor megnéztem mennyit késik már megint a vonat :) Video nem volt, VoIp se, max néha hardverapró, s talán 2 perc ipcamera, hogy lássam hittérítő csenget, vagy a postás. Nem mindegy, hogy én megyek ki, vagy a kutya :) Soha nem írtam, hogy csak levelezésre használom. Így ismét csak az értő olvasásra hívnám fel a figyelmet. :)

    Amúgy a főzött romok előnyeivel és hátrányaival tisztában vagyok, bár, mintha nem írtam volna, hogy főzött volt. Most írom, főzött volt. :) De anno a gyárin se volt más a helyzet, talán az arculatváltással a minőség is javul a kékeknél...

    glaci: Vodáról nincs tapasztalatom, így csak azt írhattam, amiről van, nekem bizony megbízhatóbban működött a magenta net, olykor a hanghívás minősége is (néha nem, vagy akadozva hall a hívott fél, noha a telefonok ugyan azok, mit korábban. Sőt, a barátnő is ugyan az, szal a hallásával is pont annyi gond van, min eddig :) ), mint a kék. 2 telefonon is tesztelve volt (One S, Xperia Active) Amúgy a sebesség akkor egyszer volt jó, az óta visszatért a szokásos 10-40kB/s -re.

    Zola007 (#11087) Ahogy írtam fentebb is, én azt tapasztaltam Pest - Nagykanizsa vasútvonalon, hogy nem túl acélos a DPI net. Rengeteg helyen max edge volt, volt, ahol az se (igaz ott magenta sem virított).

    [ Szerkesztve ]

    Szavaz a hejesirok pártyára.

Új hozzászólás Aktív témák