Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz vargalex #5995 üzenetére

    Köszi!
    Közben én is ráakadtam erre a leírásra. Most ez alapján próbálkozom. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle. Amikor az .img -t flasheltem rá, akkor nem tudtam rootként bejelentkezni, mert nem a parancssor jelent meg, hanem egyből a GUI. Viszont az egy komplett rendszer volt. Kicsomagolva 7G. Persze ez a teljes partíció, de kb. félig volt adattal. Még a tömörített állomány is 2,8G. Ezzel szemben, most ugyanarra a helyre egy 170MB -os fájl kerül. Hogy a túróba lehet ebből induláskor ugyanolyan teljes rendszer? Sztem sehogy. Azért is kell rootként telepíteni, mert csak így ad root bejelentkezési lehetőséget, ami viszont egy konfig fájl futtatásához kell az első bejelentkezésnél.
    Tulajdonképpen mihez kell neked az a stick? Androidhoz, vagy Picuntuhoz? Mert Picuntuhoz van leírás az usb -s wifi beüzemelésére.
    Itt egy leírás arról hogy hogyan kell telepíteni Picuntut a Measy U2C -re. Érdemes átnézni, mert ebben már az RC3 -as kernel is benne van. De amit a képfelbontásokról ír, az is érdekes. Egyébként Android alatt én a "netcfg eth0 down" paranccsal állítom le boot után a lant, és az up -pal vissza. Talán működhet wlan1 -el is.

Új hozzászólás Aktív témák