Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hetech

    csendes tag

    válasz #79335424 #5812 üzenetére

    Ha már ráteszel egy kamerát, akkor abban jó eséllyel lesz mikrofon is.
    Analóg video kimenet meg minek, ha ott a HDMI?
    Persze nem akarok vitatkozni (főleg veled, vén rókával;)), mindenkinek mások a szempontjai.
    Pl. én is azért rendeltem MK808-at és nem MK808B-t, mert egyrészt nincs szükségem a bluetoothra, ha esetleg később lesz, akkor hever itt az asztalomon egy USB-s adapter, amit már rég nem használok semmire, másrészt az ára is kevesebb volt 5 dollárral. Így nem volt kérdés, hogy melyiket rendelem a 2 közül.

    Én abból indultam ki, hogy láttam és pár percig használtam egy Measy U1A-t egy ismerősnél.
    Abban nem találtam semmi kifogásolni valót elsőre, olyan volt, mint egy 40"-os tablet, csak nem tapogatni kellett, hanem egérrel mutogatni.
    Akkor eldöntöttem, hogy kell egy ilyen nekem is. Utánanéztem a dolognak és így találtam ide. Megtudtam, hogy amit láttam, annál tulajdonképpen egy csomó jobb van. Mindjárt ott van a nagyogg testvére az U2A, de van egy még jobb, még olcsóbb több USB-vel, 4G helyett 8G tárral, az MK808. Ráadásul jobbnál jobb romok vannak hozzá és egy 3-4 hónap alatt több mint 5000 hozzászólást számláló fórum (azóta már majdnem 6000), ahol mindenben segítenek (magyarul!), ha elakad az ember. Na és persze nem 26000-ért (egérrel együtt), hanem 10000 körül (MK808) és mellé 7000 körül egér+billentyűzet is van, tehát kevesebb mint 18000-ből van egy a látottnál jobb cuccom magyar billentyűzettel.
    És akkor Kényelmesen netezhetek a TV-n, nézhetem a Youtube-ról a teljes filmeket, amit eddig csak az iMediaShare segítségével tudtam, de a retek telefonom képes volt lefagyni 2-3 alkalommal egy film alatt.
    Ahhoz, hogy a neten olvassak (pl. ezt a fórumot) nem kell bekapcsolni a gépet és ott ülni előtte, megtehetem majd a fotelból kényelmesen, nagy képernyőn.
    Most mindez egyszerűbbé, kényelmesebbé, energiatakarékosabbá(!) válik.

    Szóval most itt tartok és várom a csomagot.

    ui: Nézd már... regényt írtam! :))

Új hozzászólás Aktív témák