Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Apa+Fia #9030 üzenetére

    Miből gondolod, hogy nem kell visszaadni az előfizetői kártyát, ha már nem aktív?[ÁSZF]

    Javaslom a szerződés elolvasását, mielőtt a téves információk alapján hozott téves döntés következtében kötbérfizetési kötelezettség keletkezik:

    9.1.3.1.7 A határozott időtartam lejártát követő 1 (egy) éven belül Előfizető köteles a „MinDig
    TV Extra” kártyát Szolgáltató részére rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban az ügyfélszolgálati irodában leadni
    , valamint az esetleges díjtartozását kiegyenlíteni. Késedelem esetén Előfizetőt a Díjszabásban meghatározott kötbérfizetési kötelezettség terheli. Ezen túlmenően Szolgáltató jogosult a kötbért meghaladó kárát is érvényesíteni. Amennyiben Előfizető a „MinDig TV Extra” kártyát nem üzemképes, illetve sérült vagy rongált állapotban adja vissza, és nem tudja bizonyítani, hogy a „MinDig TV Extra” kártya állapota Előfizetőnek fel nem róható okra vezethető vissza, köteles Szolgáltató részére a Díjszabásban meghatározott mértékű kötbért megfizetni. Szolgáltató a kötbért meghaladó kárát is érvényesítheti, tudomásul veszi, hogy az általa befizetett díjak kötbérként a Szolgáltatót illetik.

    9.1.3.2 Határozatlan időre létrejött szerződés megszűnése
    9.1.3.2.1 A szerződés Előfizető általi rendes felmondása
    Előfizető jogosult indokolás nélkül bármikor, 8 napos felmondási idővel az egyedi előfizetői szerződést felmondani. Előfizető jogosult egy általa megjelölt határnapra felmondani az előfizetői szerződést. Ebben az esetben az Előfizető a felmondásról szóló nyilatkozatában köteles megjelölni azt a határnapot, amely naptól a Szolgáltatást nem kívánja igénybe venni. E határnap a felmondás megküldésétől (Szolgáltató által történt átvételtől) számított nyolcadik és harmincadik nap között lehet.
    Felmondás esetén a felmondási idő lejártát követő első munkanapon Előfizető köteles a „MinDig TV Extra” kártyát Szolgáltató részére rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban az ügyfélszolgálati irodában leadni, valamint az esetleges díjtartozását kiegyenlíteni. Késedelem esetén Előfizetőt a Díjszabásban meghatározott kötbérfizetési kötelezettség terheli. Ezen túlmenően Szolgáltató jogosult a kötbért meghaladó kárát is érvényesíteni. Amennyiben Előfizető a „MinDig TV Extra” kártyát nem üzemképes, illetve sérült vagy rongált állapotban adja vissza, és nem tudja igazolni, hogy a „MinDig TV Extra” kártya állapota Előfizetőnek fel nem róható okra vezethető vissza, köteles Szolgáltató részére a Díjszabásban meghatározott mértékű kötbért megfizetni. Szolgáltató a kötbért meghaladó kárát is érvényesítheti.

    Ha szó szerint a piacon találtad, akkor vagy kellőképpen buta/nemtörődöm volt az eredeti gazdája, vagy pedig ellopták tőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák