Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murphistic

    aktív tag

    válasz Kernel #3252 üzenetére

    Ugyan nem velem zajlott az eszmecsere, de ezzel kapcsolatban lenne véleményem :) . Előre elnézést a helyfoglalásért.

    Azt alapjában véve elhiszem, hogy a forgalmazók megkötik a műsorszolgáltatók kezét. Viszont van egy dolog, ami miatt nehezem értem, hogy én külföldről miért nem fizethetnék elő a MindigTV Extrára ( vagy egyéb szolgáltatásra ).
    Például a szlovák T-Com kínál magyar csatornákat is - természetesen felárért. Ebben benne van az m1 és az RTL Klub is (ami például a Forma-1 közvetítés miatt elég érdekes szerintem). Úgy tűnik, hogy ha előfizetés alapján jut hozzá az ember a csatornákhoz, akkor rendben van ha más országban nézi. Ezek alapján viszont nem értem, hogy akkor miért nem fizethetek elő magyar szolgáltatónál is egy hasonló csomagra? Nem tudok arról, hogy a Forma-1 alapján elsötétítenék a képernyőt.

    Igazából kapisgálom a korlátozás alapját, csak mégis furcsállom, hogy mintha lennének kivételek ( a T gondolom nem fű alatt szolgáltat ).

    Arról már nem is beszélek, hogy pl. Comedy Central nincs is Szlovákiában (nem tudok róla), a MUX B a legerősebben fogható multiplex a három közül, de előfizetni nem lehet rá :) .

    [link] a szlovák T oldala, alul a magyar kínálat ( nem egyedüliként ad, csak példaként hoztam fel )

    Amúgy tényleg jó dolog a fizika, csak így az AH-nak lehet több bevétele lenne, ha elő is lehetne fizetni és nem csak a szlovák T járna jól.

    Tudom ne keressek logikát a szerzői jogokban.

    "A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

Új hozzászólás Aktív témák