Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kacérkodom a gondolattal, hogy hosszú-hosszú évek után újra beruházok egy korszerű(bb) VGA-ba, viszont nem tudom, merre kéne elindulni. Ergo: tanácstalan vagyok.
    Van egy Asrock b75m-gl alaplapom egy G840-es Intel procival, mindemelett még van 2*2 gb 1333 MHz-es Kingmax RAM és egy 64 GB-os 830-as Samsung SSD. Ja, és egy 350W-os FSP táp etetné ezt az egészet.
    Mivel a konfigom összerakásakor (kb 8-9 hónapja) nem vettem bele egy normális VGA-t, mondván, hogy most úgy sem kell, jó lesz az IGP, így most úgy gondolom, eljött az idő a videókártya vételére. Atiban gondolkodnék, 30 ezer forint körül (van némi tűrése :) ).
    Jelenleg a Diablo 3-al játszom/játszanék, néha egy kis TF2. Az új vagy használt kártya kérdéskör... Ha van a használtra garancia, akkor az is jöhet (legfőképp mivel remélhetőleg olcsóbb).
    A monitorom 1280*1024-et tud max, de ezt is, és a processzort is nagyobbra cserélném a (közel-távol) jövőben.
    Olyan VGA-t szeretnék, amit most megveszek, és egy jó ideig nem szeretném cserélni, szóval a kiválasztásakor a jövőbeli tervezés fontos! További szempont, hogy az új(abb) játékok is, ha még döcögve is, de azért fussanak (a jövőben is).
    Sajnos - mint gondolom sokan mások -, nem vagyok túlságosan eleresztve, így jól meg kell gondolni, hogy mit mikor és mennyiért érdemes megvenni.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák