- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz masholnap #5897 üzenetére
Nincsen, illetve egy ember már linkelt be eredményeket a másik topikban.
(#5900) jukiokin: Köszi a zinfót!
Voltak hibás Samuk??? Ejnye már.
-
törölt tag
válasz masholnap #6130 üzenetére
A kényelmi okokban nem vagyok biztos (sok múlik majd az új oprendszereken és a felhős szolgáltatásokon), de abban sem, hogy az emberek odafigyelnének az adatbiztonságra. Csak felületesen követem a dolgokat, de az a benyomásom, hogy fokozatosan a felhő felé terelik a népet.
Persze, ahogy olcsóbbá válnak, nyilván terjedni is fognak az egyre nagyobb SSD-k. De ettől még a #6114 így, ex cathedra kijelentve, nekem igencsak abszurd marad.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz masholnap #6269 üzenetére
mivel ez upgrade, így kell, h legyen otthon jogtiszta is... Mondjuk nekem is van 2 db XP, de OEM, igaz azt mondták a W8 OEM már átrakható másik gépre is... Marad a W7, ez a legolcsóbb, kész
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Balage76
senior tag
válasz masholnap #6691 üzenetére
Igazabol egy figyelmetlensegen es az ezen alapulo felreertesen mulik/mulott az egesz. Ennel reszletesebben nem mennek bele, mert nem a nyilvanossagra tartozo informaciok is kiderulhetnenek.
Mindenkinek azt tudom javasolni/mondani, hogy ha az ssd melle nem kapott samsungos garjegyet, akkor nyugodtan reklamaljon, meg kell hogy kapja. -
-
Balage76
senior tag
válasz masholnap #6694 üzenetére
Amit linkeltel, az 99,99% afazott cucc, gyakorlatilag a +2500 forintert kifizetteti veled a sajat koltseget, ami akkor jonne elo ha barmi gond lenne a termekkel. csak ugye te mindenkeppen kifizeted, neki meg jo esellyel nem kell kiadnia ezt a penzt, tehat extra haszon.
Nembaj lassan jon majd a szamtechre is a forditott afa es remelhetoleg az osszes ilyen eltunik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest