Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neoteric

    addikt

    válasz yodamastah #6863 üzenetére

    BenQ W1200? Jókat olvastam róla ezidáig.

    Én most ezt nézegetem már egy ideje, bár valóság még nem tudom mikor lesz belőle. Filmre és játékra kéne (ebben a sorrendben). Nem tudom mekkora ennek az input lagja, nyilván nem ezen fogok online Battlefield 3-azni, de azért ilyen gagyibb kontrollerrel játszható cuccoknak örülnék ha mennének feltűnő késések nélkül. (olvastam itt erről a 80ms-es használtan fél misis JVC-ről és hát az nem vmi bíztató játékos szemmel nézve.. ez a BenQ még ennyit se tudna? :F )
    Amúgy ez a BenQ W1200 + egy ilyen Funscreen vászon mennyire jó párosítás? Egyáltalán ez a Funscreen mennyire okés márkára, anyagra, tartósságra?
    Gondolom nem egy nagy was ist das, de vmi kéne, mert a fal az halvány citromsárga, azon meg valszeg nem lenne f@sza a kép. Mindenképp fix keretesben gondolkodok, mert nem zavar akkor sem ha épp offon van a cucc. Több százezret nem kívánok vászonra költeni (max 100k). Ja meg még egy dolog: ami vásznaknál megvan adva szélességnek az a nettó vetíthető méret, vagy ebben már benne van a keret is?

    Hsz ugyan Neked ment válasznak, de természetesen többiek véleményére is kíváncsi vagyok! :R

    PSN: ne0teric_sAN

Új hozzászólás Aktív témák