Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Testa

    csendes tag

    Sziasztok!

    Most vágnék bele életem első projektor vársárlásába, így egyáltalán nem vagyok a téma szakavatottja. A keret nem túl vaskos, 50e körüli árszegmensben nézelődtem /amiből sajna a full hd kimarad/. Belvárosi lakásban élek, a galérián van egy jó 2,3m x 1,3m -es falrész üresen , plafonra elhelyezve pedig 3 - 3,5m közötti maximumot távolságot tudnék megoldani. Sötéteítéssel nincs gond, igazán csak este van időnk leülni a TV elé is. Filmnézésre, játékra lenne használva a projektor.

    Mivel a keret nem túl combos, viszont a hd felbontást szeretném elérni, ezért a használt projektorok között nézelődve 3-ra találtam, amik ebben az árkategóriában vannak.

    Ezek a következők: LG AH215, Optoma HD65 és a HD73 (a hirdetések szerint 1421/1063/1840 órával)

    Nézegettem a projectorcentral oldalát, összehasonlítva, ebből nekem az jött le, hogy az LG a legújabb a veresenyzők között, viszont a 3 méteres távot megadva a kalkulátor erre adja a legkisebb átmérőt /3,5 méteren elvileg a HD65 már kitölti az adott teret, addig az LG-nek még 30/40 cm hiányzik széltében/magasságban).

    Keresgélem folyamatosan a leírásokat/próbálom a rossz minőségű YT videókon lesni a különbségeket (kevés sikerrel), viszont addig is szeretném a nálam jóval szakavatottabbak véleményét kérni a témával kapcsolatban, jó úton haladok, vagy másfelé kéne próbálkoznom?

    Előre is köszönöm a figyelmeteket :)

Új hozzászólás Aktív témák