Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz Kasya #3060 üzenetére

    Tehat a rendelt pendirve egy SanDisk 64GB Cruzer Extreme USB 3.0. Mult het penteken rendeltem, ma reggel mar az ajtoban vart. A csomagrol a kepeket itt talaljatok.
    Amint az a kepeken is latszik, a kek led nem tul eros rajta. A laptopon jobban latszik nappali fenyben a vilagitas, a pendrive eseten viszont takarni kell a kulso fenyt, ha latni szeretnem.
    Osszeszerelesben nekem nagyon tetszik. A kicsusztato szinte teljesen biztos hogy nem fog meglazulni mostanaban, mert elso kinyitasra erzodik rajta, hogy masszivan megcsinaltak. A sulyra se lehet panasz, erzesre nem tunik nehezebbnek mint barmely mas kulcs. Gyarilag talalhato a kulcson egy security program, mellyel lekodolhatjuk az adatinkat. Ezen kivul egy online program, ami ajanlatokat keres nekunk. Ezt pontosan nem tudtam behatarolni, mert nem talalt semmi a licenc elfogadasa utan.

    Lefutattam par tesztet, ha meg szeretnetek mast is latni, szivesen megcsinalom.

    Az elso teszteket formatalas elott kezdtem, de amint meglattam a 90/60-as eredmenyeket, rogton formaztam (cakk-pakk minden gyari cuccal egyutt) exFAT modban. A kovetkezo eredmenyeket kaptam.

    A HD Tune Pro ugy gondolta, nem hajlando irasi tesztet futtatni... Nem tudom az okat, de hibat irt ki. A CPU usage irrelevans, mert a gepen annyi minden fut, hogy csoda lenne megszamolni.

    Kozben lefuttattam az asztalin is egy Cristal benchmarkot. A haz elso usb kimenetet hasznaltam (2.0), igy a sequantial results: 37,17 MB/s read / 32,62 MB/s write

    SZERK: Osszevetve a Seq eredmenyeket usb 2,0 eseten, az eredmeny ugyan az mint GrooveHero-nal. Az USB 3.0 eredmenyek osszevetve ezen oldallal erdekes eremenyt kapok Cristal eseten. Az olvasas kicsit kassabb, az iras viszont gyorsabb :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák