Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baly2u2000

    tag

    A héten megérkezett a megrendelt Epson WF-3520 nyomtatóm, ezzel kapcsolatban leírom mi az eddigi tapasztalat, hátha valakinek segít.

    Ár: cca 36.000 Ft-ért volt nálam a termék kiszállítással.

    Unboxing: A dobozban: 1db nyomtató, egy tápkábel, két CD (1: driverek és kezelőszoftverek 2: Kiegészítő progik, amiket még nem tettem fel. USB kábel nem jön vele.) egy gyorsösszeszerelési hajtogatós papír és a felhasználói kézikönyv angol nyelven. A Driver CD-n van magyar nyelvű felhasználói útmutató is.

    Telepítés: Win7 64 bit alatt bajai vannak a nyomtatóhoz adott szoftvernek és az Epson honlapjáról letöltöttnek is, csak nagy nehézségek árán sikerült felmókolni Wifis nyomtatónak. XP 32 bit alatt viszont flottul végigment a CD-s telepítő.
    A Wi-fi kapcsolat jellemzői elég furán jelennek meg, a nyomtató kijelzőjén 11Mbps-t ír ki, a Web interface 54 Mbps-t, egyébként pedig N-es wifihez csatlakozik (Mixed mode-ra van állítva a router, szóval lehet mégse N-en csatlakozik). A Wifi státusz kinyomtatása után Csatornaütközésre hívja fel a figyelmet. Találomra kipróbáltam 3 másik csatornát de semmi nem változott. Hagytam így, mert amúgy meg működik...

    Funkciók: Lapadagolós scannelés, kétoldalas scannelés, kétoldalas nyomtatás, kétoldalas fénymásolás lapadagolón keresztül, email küldése a nyomtatónak, scannelés emailbe, scannelés cloudba/scannelés google drive-ba, meg alapvetően az összes okos funkció nagyon jól ki van találva, egyelőre csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni. okos a kütyü és az Epsonconnect nagy jóság. :)

    Nyomtatás minősége: Fényképet (még) nem nyomtattam , ábrák és szöveg kerültek eddig nyomtatásra. Nincs vele gond.

    Összességében elégedett vagyok a termékkel, másnak is tudom ajánlani ha egy igazán okos készülékre vágyik.

Új hozzászólás Aktív témák