Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZsolt88

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nyomtatót szeretnék venni, max 40-45 ezerig. (persze ha olcsóbb az nem baj) Amire az esetek 99%-ában használnám, az úgyis fekete-fehér nyomtatás, így arra gondoltam, hogy fekete-fehér lézernyomtatót vennék, mert azt hallottam, ez hosszútávon pénzben jobban megéri, mint a tintasugaras, mivel egy tonerrel több oldalt ki lehet nyomtatni, mint egy patronnal. Igaz ez?

    Olyan nyomtató kéne, ami tud automatikus duplexet is, és ami azért olvasható szöveget nyomtat, ha mondjuk egy 200-300 oldalas könyvet szeretnék kinyomtatni. Annyira nem vagyok minőségmániás, de azért jó lenne, ha a kinyomtatott szöveg nem lenne homályos, és a fekete betűk tényleg feketék lennének, nem halványszürkék, stb. :)

    Most egy Canon MP520-am van, amibe elég drága a patron (úgy emlékszem, 15 ezer körül van, ha mindegyik színből veszek egyet), és csak kb 1000 oldalt bírt a fekete - így tehát ami szempont lenne a fentieken (duplex + olvasható minőség) kívül, hogy olyan tonert lehessen bele venni, ami jobban megéri a tintasugaras verziónál. Ha például 30 ezer egy toner, de csak 2000 oldalt tud nyomtatni, az nyilván nem jó, mert ugyanott vagyok mint a tintasugarasnál. :)
    Hol lehet erről infókat találni?

    Tudnátok esetleg konkrét modellt? Nagyon hálás lennék!

    Sziasztok,
    Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák