Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Borote #5067 üzenetére

    A baj, hogy nehéz megszokni a rosszabbat. Ezt a csattogós billt a kis lámpával amit hoz az x200s nem sok más tudja. Elitebook is jó volt, csak nehéz, de az is közel állt a tökéleteshez :K

    Mikor bejelentették még erős közép-felső kategóriát azért tudott (volna). A kamu szöveg meg mindenhol ott van, aprón érdemes mazsolázni, minden 2. gép gémer, illetve az eszméletlen hőfokok és fps értékek is eléggé bejönnek nekem.

    kökény: Olvass vissza mit mondtak a belépő szintű Toshiba és egyéb gépekről. A Fuji minőségibb, több a garija, és tartósabb konstrukció. Veheted a többit is, de csoda és főleg nagy választék ennyiből nem lesz. Nem is volt.

    Rolly: Acernek valahogy sokkal jobban sikerül ezt megoldani. Mármint az alultervezett hűtést stb. Nincs ezzel gond. Csak akkor is kevés a gari és az alaplapot főzi a gép. Gari után pedig egy kellemes alaplapcsere, hmm, na az az igazi finomság. Sosem az a baj, hogy egy GPU vagy proci 100 fokos. Hanem a környéke, na az ott a gond.

    mokiber: Ha nem radium és társaitól van szürke importban akkor remek gép. De ennyiért igencsak meghökkentő lenne ez a gép tiszta forrásból :U

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák