Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Petyus87 #3377 üzenetére

    Hol van itt az ellentmondás?

    Szerintem itt a topikban évek óta a legnagyobb egyetértésben folyik a fórumozás a gépekkel kapcsolatban. Aki próbál segíteni, nem a levegőből beszél, hanem némi gyakorlati tapasztalat után.
    Az, h neked Józsi bá' fia, a frissen érettségizett Petike mit ajánlott, valószínű ellentmondásba keveredik az itteni véleményekkel.

    Egyébként nagyon ritka, h konkrét márkát jelölünk meg, mint kerülendő vétel. Az egyik (talán egyetlen) ilyen a PB - Acer vonal, s személy szerint, én az Aldi-s gépeket sem tartom jó vételnek.
    De, ezen kívül jó néhány gyártónak vannak gyengébb és nagyon korrekt kivitelezésű gépeik.

    Az Asus consumer kategóriája (X, K széria) manapság alighanem a legrosszabb. Számtalan esetet lehet olvasni zsanértörésről, háztörésről, alaplapi problémáról és ezekhez hozzájárul még a szerviz rendkívül rossz hozzáállása, akik hajlamosak a felhasználóra kenni minden egyes garanciális problémát. Plusz volt már post a 3-4 hetes garanciális ügyintézésekről. Mindent összevetve ezért nem ajánlott - ismétlem - a consumer kategóriában.
    (Pl. az eeepc-ik teljesen rendben vannak, nincsenek típushibák, de a G szériára sem olvastam még panaszt, és fogásra, tapintásra is sokkal minőségibb gépek azok, mint a silány K, X.)

    Megveheted B815-tel is, általános használatra az is elég amolyan döcögősen, de felhasználói szempontból, célszerűbb minimum B950-nel, B960-nal venni a notit, ezért szoktuk minimum azzal javasolni.

    Lenovo G570
    A531
    Series 3 (itt a fotó nem stimmel, Google-ban keress rá.)

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák