Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Pyttawrx #174337 üzenetére

    Jómagam például abban az általános Asus topikban talán már jó pár éve nem jártam, de így legalább kiderülhetett itt is, hogy vélhetően nem volt rossz vásár ez a notebook.

    Legfeljebb néha egy link itt is jelezhetné, ha valaki innen kapott segítséggel vett meg egy adott laptopot, és arról a megfelelő topikban még további információkat osztott meg, ami még jobban segíthet másoknak is a választásban.

    Mint egyfajta "gyűjtő-topik" a vásárlás gyújtópontjában, innen indulva könnyebb eligazodni a notebook kínálatban, mintha egyenként folyton végigpörgetné a szerencsésen idetalált vásárolni vágyó a különféle gyártók notebookjainak topikjait.

    Persze ettől függetlenül érdemes lehet pár szimpatikus notebook-gyártó témáinak fórumát a "Kedvenc fórumtémáim" listájában elmenteni, így rögtön láthatóvá válik az aktuális hozzászólások számának gyarapodása a kiválasztott helyeken. Ugyanakkor néha még azokban a fórumokban sem foglalkoznak többféle notebookkal.

    Tehát, ha legalább egy link jelezhetné, ha valaki megvásárolta az itt szóba került gépet és visszatérve bekukkant ide, hogy fáradjunk át a kiválasztott típusú notebook fórumába, az szerény véleményem szerint jó lenne. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák