Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ludla #116422 üzenetére

    Az acerek elmehetnek a büdös. ... oda! Jó 15 évvel ezelőtt amikor mi még kaposváriak TDK-ra írtunk CD-ket, azok kemény 400-500Ft/db! (vastag tokos, Metallic kivitelezésű). Jó szerencsémre megmutattam a jó minőséget, másra nem is nagyon írtak a környékünkön, csak TDK-ra, esetleg Philips volt még ismert. Azt egyszer csak megjelent a papírtokos hulladék Acer lemezek. Szerintem ezzel kezdték a bizniszt, s még mindig életben vannak. HOGY? Akárhányszor javíottam Acert, annyira szánalmasan volt összetéve, inkább ragasztva! Vagy pl. monitorkábel alaplap mögött átbujtatva, 90° elfordul majd után felbukkan ... hangszórókábelek ragasztva ... akkumulátor ormótlan méretű, abszolú nem standard, s mintha a T alakú akku ketté akarna törni, s még folytathatnám.

    NEM, NEM AJÁNLOTT ACER, SEMMILYEN FORMÁBAN.

    Még talán Acer Predator sem, de azt még nem teszteltem, túl van árazva azért egy Alienware-hez képest, annyit meg nem fogok kiadni. Régi Intel Core2Duo-s Acer Aspire-k korrektek voltak, Travelmate már kevésbé (zsanértörés ... már akkor is!).
    Köszönöm a figyelmet ...

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák