Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Jackie_Chan #7640 üzenetére

    A Synology tutira tudja ezt a telefonos mókát. Cloud station csomagot kell letölteni a NAS-ra, meg az androidos alkalmazást a piacról a telefonra. Fényképezel/videót veszel fel, és ahogy létrejön a fájl (elkészül a fénykép, vagy leállítod a videófelvételt), azonnal szinkronizálódik a fájl (=felmásolódik) a NAS-ra.

    Szaszabond: CAT5e vagy CAT6 kábel kell a gigabithez. A médialejátszóknak hiába van gigabites portja, általában a processzoruk nem tudja kihajtani ezt a sebességet, de nem is kell, bőven elégséges az a 2-300 mbit, amit tudnak a normális, akadásmentes filmlejátszáshoz. Gigabit ahhoz kell otthonra, hogy például a NAS-ra letöltött fájlokat ne tartson egy örökkévalóságig rámásolni a számítógépre.

    A routerre kötött USB merevlemez képes lehet a NAS-t helyettesíteni, például ha torrentezésre akarod használni. De nem lesz olyan gyors, és ráadásul általában eléggé drága routert kell venni ahhoz, hogy egyáltalán értelmes sebességgel működni tudjon. További információkért a témában a "milyen routert vegyek" c. topikot ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák