Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Möhe

    addikt

    Üdv.

    Tegnap este belerakták a fülembe a bogarat,ráaludtam a dologra és kikötöttem a NAS-nál.
    A terv úgy nézett ki,hogy belső HDD-s médiajátékos,routerre kötött külső HDD médiacenterként illetve torrentre is használva.Gondolkoztam és ésszerűbben jönnék ki így és a madzagolást is elkerülném,mert a router,a lejátszó a tv a szomszéd szobában van ahol a központi STB-is ami a routerrel van összekötve,a PC meg WiFi-vel a routerre és jelen esetben egy másik szobában (torrent is ,ami kábel nélkül marha szarul megy).

    Szóval szeretnék egy NAS-t amire mennek a letöltések és médiaszerverként is használhatnék (akár egyidőben) zömmel DB25-ös filmeket de minimum 10GB körüli MKV-t nézek. Régebbi Samsung F1 (azthiszem) 1,5TB-s HDD-m van Illetve egy pár hónapos 2TB-s Seagate. (nem szívesen vennék újakat ha nem kompatibilis ezekkel a NAS)
    2 lemezes lenne a legjobb (az említett daraboknak) de az ár fejében és kényelmi szolgáltatásban hajlandó vagyok megharapni az asszony ujját :DDD .

    Szóval mielőtt beleélném magam, meg lehet azt oldani hogy én a PC-n kezelem a torrentet a mentés pedig kábelesen összekötve a másik szobában lévő NAS-ra mentve akár 0-24ben tölt fel/le és el is érem a gépről bármikor illetve a jelenlegi médiajátékossal is tudok vele lejátszani?

    Szeretnék jót,megbízhatót csendeset, mit ajánlotok?

Új hozzászólás Aktív témák