Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz Dave567 #4459 üzenetére

    Azt nem irtad, mennyit szannal ra, de:
    -dlna-t szerintem mindegyik tudja, az mar mas kerdes, alkalmas-e valamire.. pc-hez nem kell dlna, smart tv meg gondolom wifin fog csatlakozni a routerre, ami idönkent keves egy 3d vagy akar egy komolyabb fullhd akadasmentes lejatszasahoz, ezen kivül a tv lejatszoja is valoszinü az lesz, azon maximum egyszerübb kodolasu filmeket/sorozatokat lehet nezni, komolyabb hd filmekhez mar erdemesebb egy normalis medialejatszot beszerezni.
    -ha csak akkor kapcsolgatnad be, amikor epp kell, akkor en a helyedben nem nas-t keresnek, hanem külsö merevlemezt, velemenyem szerint igy nem sok ertelme lenne egy nas-ba beruhazni.
    Esetleg feluton a nas meg a külsö merevlemez között ott a wd mybook live, talan valamivel olcsobban, mint egy nas.
    De ha jol latom, azon a Cisco modemen van usb, most nem neztem utana, de az is lehet, ugy meg tudja osztani az usb-re csatlakoztatott eszközt, akkor lehet eleg lenne egy sima merevlemez is. Bar annak meg a sebessege lesz keves, az valoszinüleg szinten nem lenne elegendö hd filmek halozati lejatszasahoz..

    Szerintem a legjobb/legegyszerübb megoldas vagy egy mybook live fele cucc lenne, vagy pedig egy halozati medialejatszo (külsö vagy belsö merevlemezes tetszes szerint), mert akkor egyböl le van a gond a lejatszo kerdesröl is, helyben vannak rajta a filmek es el tudod erni halozaton kereszül is.

    Ez az en velemenyem, de azert varj meg meg nehanyat, aztan meglatod, melyik szimpatikus.. :)

    Vagy ha mindenkeppen nas, akkor szerintem egy Zyxel NSA-320/325 vagy egy Dlink DNS-320 böven eleg lenne erre a celra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák