Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Nyugdíjas #3273 üzenetére

    én az árérzékenyebb szegmens vagyok ezért pl nassból snology helyett "csak" zyxel-t vettem. ez is jo.lehet hogy többet kell kézzel konfigurálni, de azért nem olyan bonyolult..lóg rajta pár külsö meghajtós vinyó , nyomtató, rátettem a transmissiont mert sokkal többet kihoz belőle mint a gyári torrent kliens..
    Először csak freecom network classic drive volt, mert igény volt hálozati adattárolóra korábban is, amit több gép is elér. mindent kézzel állítok be. minden lát mindent. a routerem a backupjat a nas egyik külsö vinyójára menti, egyéb (fontos) tartalmak mentése bármely gépről szoftveres és automatikus (cobian) és szintén ide menti. A freecom networkdrive meg a nagy "közös" ide ment minden felhasználó(családtag) aztán onnan bárki elérheti, akkor is ha épp ki van kapcsolva a másik gép. Minden átjárható meg elérhető a szabályok szerint, kintről is, (kivéve a backup mentéses vinyó) indithatók is akár (WOL)
    nem gondolom magamról azt hogy huuu.. meg de nagyon vágom, nem is ezt mókolom állandóan, más dolgok érdekelnek és szórakoztatnak, ettől csak annyit várok el hogy működjön, kiszolgáljon és tegye a dolgát ahogy én szeretném ..ez csak úgy összedugdosva meg varázslóval magától nem ment , így aztán utána olvastam meg a korábbi tapasztalataim összegyúrtam amennyit szükséges volt Annyi előnye van, hogy mostmár, ha homokszem kerülne a gépezetbe és nem működne valami, magam ki tudom javítani, ellentétben azzal ha más állította volna be az egészet nekem.

Új hozzászólás Aktív témák