Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz AxBattler #76176 üzenetére

    Hát, nem olcsó, de attól függ, hogy mihez viszonyítod. 144-es TN-ek között még pont az olcsóbb kategória. A magam részéről nem bántam meg a 85 pénzt (1-2-3 ezret megspórolhattam volna rajta, ha Pesten veszem, de inkább úgy voltam vele, hogy inkább alkudok egy kicsit és a kaputól ~6 percre lévő számtech. üzletben vásárolom meg azoktól, akiket ~20 éve ismerek. Egyszerűbb is, meg ha esetleg valami gond van, akkor csak a hónom alá csapom és lesétálok vele 2 sarokkal arrébbra. Az a 2-3 ezer forint nekem megért ennyit.).

    Az utóbbi ~8 évben a PC-gamingem úgy néz ki, hogy 90%-ban QL és nagynéha, ha jön (vagy volt) egy (főleg single player) játék, ami érdekel, megveszem, kipörgetem rendesen (legalább 30-50+ óra), aztán annyi. Vagy DOSBox / NES / SNES / MD emulátor. Esetenként (főleg LAN-on) Starcraft: Brood War, Warcraft III: The Frozen Throne, esetleg Heroes of Might & Magic III Complete.

    A direkt válasz az lenne, hogy jelenleg nagyrészt Quake Live @ 250 fps, alkalmanként ZDoom. Meg Need for Speed: Porsche Unleashed IPlounge-on keresztül. Ellenben megfelelő beállításokkal akár a DOOM (2016)-ból is simán ki lehet préselni azt a 144 fps-t (meg is törpént).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák