Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thermaltake

    tag

    Üdv Ph tagok!

    Segítségre van szükségem. Tegnap a Samsung SyncMaster931BF típusú 4:3-as monitoromnál (DVI, 2ms,
    75Hz) a következő hiba jött elő: játszottam, majd ~kiléptem, és ~ 30 perccel később az ebédből visszatérve, sötét képernyő fogadott, egérre nem éledt fel, tehát nem energia takarékosba rakta magát. Ki-be kapcsolásnál ezekután már csak 1 másodperce adott képet, aztán sötétség. (utána olvasgattam kicsit, ez 2. leggyakoribb hiba a monitoroknál) Felhívtam egy monitor szervizest, aki említése szerint 5-7000-ért tudja megcsinálni. A dolog további érdekessége, hogy este meccs nézés után kipróbáltam és... igen most is használom. Szóval most megint működik. Mi lehet a baja? Túlmelegedett a panelházi hőben? Eddig nem csinált ilyet.
    Ezen elkeseredve (tudom ,hogy 4:3-as és 19"-os, meg régi de szeretem és ha nem muszály nem vennék másikat)
    A kérdéseim: A közeljövőben vennék majd új gépet, és a monitort is akkor szeretném leginkább cserélni. Mi lenne az okosabb ha addig ez a Samsung mégis megadja magát? Megjavíttatni vagy használtan egy ~ 21"-t venni, esetleg egy teljesen újba ölni a pénzt?
    A fontos lenne számomra: alacsony válaszidő, min. 75 Hz, digitális csatlakozó aljat, max. 22"-ig.
    nézegettem hogy 50K alatt vannak IPS paneles Philipsek (is), Lg, és a többiek. Érdemes lehet ezekből nézni valamit, vagy enniyért ips-el nem szabad foglalkozni? Szöveg olvasási funkció- (ami 1 gombnyomásra leveszi a fényerőt, kontrasztot azt minden mai monitor is tudja) van az enyémbe is a legtöbbet ebben a módban használom. Játéknál felszoktam venni gaming módra. Tudom ,hogy 50 alatt hülye kérdés, de használnám kép szerkesztésre is. A fentebb felsorolt kritériumok alapján mi az a márka , típus, megbízhatóság amit nyugodt szívvel ajánlanátok? Amivel szimpatizálok alapból az a BenQ, Philips, Lg.
    Asus? Acer?Samsung?
    tudom kicsit hosszú lett, köszönöm előre a segítségetek. :R
    üdv

Új hozzászólás Aktív témák