Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz I3EI\ICE #32038 üzenetére

    IPS glow azért akad ennél a típusnál, de ehhez kell egy sötét szoba + egy fekete képernyő oldalról - felülről nézve. Magyarán, ha keresi az ember, megvan, de általános használat közben viszonylag ritkán lehet vele találkozni. A feketéje valóban elmarad az S-PVA feketéjétől - de ez igazán csak akkor feltűnő, ha egymás mellett van a két monitor. A sarkoknál enyhe bevilágítás tetten érhető - de ehhez már nagyon sötét szoba, és szintén fekete képernyő kell - ez sem sűrűn fordul elő általános használat közben.
    Ami még a régi S-PVA -t dícséri, az a betekintési szög, bizony, a 970P oldalról nézve sokkal jobban tartja a színeket, illetve laposabb szögből nézve is felismerhetőbb a kép - de ez megint olyan kérdés, hogy ki a búbánat nézi lapos szögből a monitorát órákon át?
    Egyéb dolgokban ez az IPS készülék szerintem nagyon ott van a szeren, a kisebb pixelméretből adódóan sokkal kontrasztosabb, szebb képet ad, a széles színtér pedig - hát, azért kár lett volna ezt kihagyni, a színek sokkal természetesebbek, főleg, ha a fényképeimet nézegetem. Félreértés ne essék, a 970P is remekül adja vissza a színeket, de egymás mellett egy kicsit "too much", mondhatni színesebb a valóságnál.
    Szóval remek "kis" monitor ez (nem is olyan kicsi... :) )
    Jah, játék. Engem a 970P nagynak mondott input lagja sem zavart, így ezen sem vettem észre semmi utánhúzásfélét. Biztosan van, de hogy engem nem zavar - na az biztos. Emellett a 19" -oshoz képest szép nagy "teret nyit", a régebbi játékokkal is érdemes elbíbelődni, annyira másképp néz ki. A VGA -t viszont érezhetően jobban "eszi".
    Viszont meg kell erősítsem Isual megjegyzését, a fényereje brutális, Sötét szobában minimumra levéve, asztali lámpa világítással az "éppen jó" kategória, szokni kell kicsit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák