Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Armando_19

    őstag

    Sziasztok.
    Ha a 3 monitor közül lehetne választani, te melyiket vennétek? Én alapból az LG-re hajazok.
    ViewSonic VX2370Smh-LED
    LG Electronics IPS237L-BN
    Iiyama PLX2377HDS-B1 (erről nem találtam, csak japán gyártói oldalt.. A kanji meg nekem nem az erősségem)

    Szóval lenne ez a 3 játékos. Dellek nem nagyon jönnek szóba, ahol én vagyok, és én szeretném venni, ott valamiért az árfekvésük nem éppen baráti.
    Az egyetlen, ami árban egy ligában focizik ezekkel az egy DELL ULTRASHARP U2312HM, ami refurbished, 1év nem gyártói garanciával, karcos házzal... köszi azt meg inkább nem kérem.(1db van ebayen)
    Ha már elmennék addig az árig, amennyiért meg a rendes vadi új, bontatlan 3év gyártói garisat adják itt kint Angliában, akkor már az U2412M-et venném, de az meg már annyira kiesik az eredetileg gondolt plafon árból, hogy ihaj.
    Szóval.
    A fent említett 3 monitort sorrendben: 120, 130, 135 fontért tudnám megvenni. (az U2312HM 165 lenne, a 2412m meg 185.. Ennyi pénz különbséggel inkább erősebb VGA-t vennék)
    Melyiket a 3 közül?
    Az LG-nek tényleg olyan vékony a kávája, mint amilyennek beállítják?
    Ja igen, a felhasználás: leginkább játékra és filmnézésre kell. (csak mihez tartást végett, egy 17"-os 12ms-es TFT-n játszottam BFBC2-t kb 1 éven keresztül, nem hiszem, hogy zavarna a különbség a dellek és ezek között, de nem feltétlen szeretnék rossz döntést hozni.)

    Előre is köszönöm a válaszokat.
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák