Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    Üdv!

    Már egy ideje használom a két Fujitsu L22T-3 típusú monitorokat és mivel amikor én rákerestem, semmit nem találtam, ezért gondoltam egy pár szót írok róluk.
    Ha valaki azt kérdezné, miért ezekre esett a választásom, akkor annak üzenem, hogy 58.000 királyi forintért jutottam a 2 darabhoz.

    Talpak ugyan olyan rosszak, mint az összes hasonló kialakítású. Kevés dolgok egyike, ami miatt nézegettem a Delleket.
    Fényes műanyag miatt fekete pont, gyűjtik a port mint a fene.

    Az előző LG-khez képest (W1934S, W1942T) egész homogén a képük, természetesen belépő kategóriás TN paneles monitorok, tehát csodát nem szabad várni tőlük.
    Alapbeállításon kékes, kalibrálással nyilván lehet segíteni valamit a színeken, de aki TN-t vesz, az nem hiszem, hogy a színhűséggel túlságosan foglalkozna. Nálam az a lényeg, hogy ne bántsa a szemem. A kék színből picit elvéve, már nincs is olyan nagy probléma.
    Betekintési szögeket tekintve is jobbak mint az előző LG-k, de továbbra is csak TN, alulról nem nagyon rosszul látszanak és oldalról is változik a színük, 2 darab 16:9-es TN paneles monitornál ez már eléggé feltűnő jelenség egymás mellett.

    FullHD, DVI csatlakozó, alacsony fogyasztás. Ezek mindenképp a pozitívumok listáját erősítik.

    Ami engem ténylegesen zavar, az a talp és a porgyűjtés, de hát ennyi pénzért kompromisszumokat kell kötni.

    Végeredményt nem hirdetnék, nem is értek a témához túlságosan, de hátha valakinek hasznos lesz. Ezért a pénzért én a magam igénytelenségével elégedett vagyok.

    Üdv!
    Dudika

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák