Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dwelablack

    tag

    Sziasztok,

    BÚÉK mindenkinek.
    Kérem akinek még van energiája egy kisebb idétlenkedés megoldásában, az segítsen valamilyen ötlettel:

    Olvasva aktívan a topikot, az egyik ajánlott monitort kértem a Jézuskától. Kicsit késve, de meg is hozott egy 32-es Samsung Odyssey G6-ot az iPonból. Öröm volt, szuper minden, játszani tényleg hihetetlen élmény rajta, de normál felhasználás esetén engem zavar az ívelt kialakítás, főképp az alsó és felső párhuzamos vonal hiánya zavar a legjobban.
    Elképzelhető, hogy elsőre rosszul volt pozicionálva előttem a monitor. Kicsit babrálgatva javult a helyzet (szemközép magasságban, totál vízszintes állapotban jobb a helyzet, de nekem még mindig szédítő)
    Alapvetően kevesebbet játszok, így ez a tulajdonság most nekem többet visz, mint amennyit ad. Ezért 2 utat látok magam előtt:

    - Visszaküldöm az iPonnak. Soha nem éltem még ilyen lehetőséggel, de most ez sajnos egyelőre nem az én monitorom. Azt jól látom, hogy ebből a szériából nincs is sík kialakítású? Tudnátok ajánlani az iPonban elérhető 170-250e ft körüli monitort, amire ki tudom cserélni (sík kialakítás, ~30 col, 16:9 is jó lehet akár, sőt még jobb!, 240hz, hasonlóan lenyűgöző játékélmény, mint ennél)

    - Valakinek kedvezve?! meghirdetem ezt most 150-ért és rövidre zárom a történetet, aztán majd személyes tapasztalat útján veszek másikat. Eladható ez most így kb 1 óra használattal 150e ft-ért? Érdekel esetleg valakit innen?

    Köszi,
    Üdv,
    Gy.

    nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák