Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atua

    aktív tag

    válasz Selynelar #106253 üzenetére

    Acer Predator XB253QGP

    Ha már ennyire kíváncsiak vagytok :) Én sem találtam róla review-t, tesztet, de az acershopos akcióban muszáj volt megvennem. Már hónapok óta vártam az infókat az új panelről, de csak az asus-ról volt teszt, acerekről semmi.
    Szombat óta ismerkedünk, eddig öröm és bódottá. Kalibrálással, pixelgarival érkezett, pixelhiba nem is volt. Bevilágítás nincs, vagy annyira minimális, hogy az nálam a nullával egyenlő.
    60Hz-ről váltottam 144-re, tényleg másabb a windows asztal is és a böngészés is, de azért az államat nem kellett keresni. Jobb, tisztább, szárazabb érzés a 144Hz, de közel sem érzem azt, hogy a 60Hz vicc lenne manapság hozzá képest, mint egyesek állítják.
    Az acershopról is csak pozitívan tudok nyilatkozni, márc. 15-én, vasárnap adtam le a rendelést, hétfő délután már jött az email, hogy átadják futárnak, kedd reggel már meg is érkezett.
    Illetve a dobozban van hdmi és dp kábel is, mindkettőt mellékelnek hozzá.

    Egy dolgot nem tudok hová tenni: ha készenléti állapotból visszajön a monitor, amikor meglököm az egeret vagy lenyomok egy billentyűt, akkor visszajön a kép, de van hogy utána közvetlenül ismét elsötétül a monitor a pillanatra, majd megint visszajön a kép. Vágja vki, hogy ez micsoda? Normális? Vagy beállítás/monitor/win probléma lehet?

Új hozzászólás Aktív témák