hát akarjon, én nem szólok bele, ő dolga...
LG Optimus 7 :)
hát akarjon, én nem szólok bele, ő dolga...

Engem sem túlzottan érdekel de szóltam neki hátha..
Jó, hogy vannak még, akik őrzik a hagyományokat, nem?

Ja de ha képekkel foglalkozna jobban megérteném 
Miért, hagyoányok csak a hagyományos művészetekben létezhetnek? A mobiltelefon-tervezés is művészet lehet..talán

A festők többnyire saját korukban ismeretlenek voltak és haláluk után lettek híresek
telóknál is van érték de egy használt telefon nem az bármilyen is pedig egy régi bontatlan 8-as szériás teló sokat érhetne!
Bontatlan? Na ilyen max a gyárban van még, ha van...

Most is félre lehet tenni egy Sirocco-t újonnan és 10 év múlva sokat érhet!
[ Szerkesztve ]
Persze, de ki csinálja ezt meg? Bontatlan csomag meg csak akkopr van, ha a garit sem csináltatod meg, amúgy a garipapír miatt ki kel bontani a csomagot. Volt egy köcsög vaterán, aki beírt egy tagnakegy negatívot, mert nem volt bontatlan a csomag. Beszarás
Kerestem, de már sajnos nem találom...
[ Szerkesztve ]

Tudod hogy értem
bele teszi még a gyári garit és ennyi beteszi egy fiókba ahol nem porosodik annyira
Na meg 10 év múlva úgy sem lesz garis! Tehát el lehet tenni bontatlanul is 
[ Szerkesztve ]
Na meg 10 év múlva úgy sem lesz garis! Tehát el lehet tenni bontatlanul is
Én is vmi ilyesmire gondoltam...

Akkor holnap venni kell egyet minden színből 
Hát ha van péz
Nem nagyon pörög ez a topik sem...
Mondjuk az N79 topikból ide kellett volna jönni megvitatni, az N82 vs. N79, és FP1 vs. FP2 témákat.

Én az N79 mellett vagyok

Nem feltétlenül régit, csak valahogy ezeknek még volt stílusa. Most is egy 7110-est meg egy 7610-est nyűvök.
A nagy kedvencek:
first of all, Nokia 7110, of course.
Itt bazzeg', örülsz, ha hívnak és felveheted a telót.
Nokia 5110
Nokia 6600
Nokia 7610 
Nokia 7650
Nokia 8910i
Nokia 9210
Ericsson T28
Ericsson T68 (a régebbi)
Ericsson R310s
Ericsson R320
Alcatel 501 (annak ellenére, hogy Alcatel, ez nagyon komoly kis teló volt)
Az újak közül, megfizethető árkategóriában a Nokia 5730 XpressMusic tetszik.
[ Szerkesztve ]
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

5730 egy nagy kaki! Oltári gagyi műanyagból van oltári gagyi csúszkával! E75 zenésített változata! Szerintem még alig adtak el belőle, ez is egy jól befuccsolt típus!

Élőben még nem láttam, csak képen.
Úgy nagyon bejön. Van olyan, ami nagyon hasonló, de minőségi cucc (QWERTY-s), és nem 570.000.000 dollár?
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Ja akad! A Nokia E75 

Ja, csak az ára is 75...

A vaterán 65-ért is van egy új!

http://it.lge.com/download/product/L/LGTribe/1_LG01.jpg
Olcsó , LG ,picit ocsmány de gwerty-s cucc 
[ Szerkesztve ]

Ez egy moslék 

Mert olcsó attól még gagyi
kb 6 éves korig megy el a formaterve!

[ Szerkesztve ]
Ez neked picit ocsmány??? Sztem nem picit...
Sztem alapjáraton használhatatlan a cucc, mivel ha bármit be akarsz írni, told ki az egész gombsort, fordíts, és azután. (Úgy tom, hogy ez nem érintős, de javítsatok, ha tévedek)

Nem érintős!
(tudom, ez tartalmas hsz
)

Csak megerősítettelek mert határozatlan voltál!
Tőlem 20ért akarták megvenni a 8850esem ami fél perc telefonálás után kikapcsol. Állítólag csak egy végfok IC-t kéne benne cserélni. A héten rá is kérdezek Nokiánál ha viszem az e65-öt. Amúgy márkaszervízben biztosítanak cseretelót a szervizelés ideje alatt?

Általában nem adnak semmit neked! Van kb 5 csere telójuk ami természetesen ki van adva!
Attól függ, melyik szervizben. Meg attól, hogy milyen a telod. Ha odaviszel egy N95-öt, akkor lehet, hogy adnak egy 6300-t, vagy egy 5310-et cseretelonak, de ha egy 3200-t viszel oda, akkor nem valószínű, hogy kapsz bármit is, mert mivan, ha mondjuk nem mész vissza a sajátodért?! Általában nagy ategóriásokhoz adnak, kicsikhez meg nem nagyon. Emlékszem, hogy a Pannon egy 3510i-ért szervizeléskor egy Nokia 5110-et adott!
Sly: tom, nem voltam határozott, mert nem voltam biztos, és én is utálom, ha vki okoskodik olyan dologról, amiről gőze nincs.
[ Szerkesztve ]
Akkor ezek szerint az enyém nem drága 30ezerért, dobozos, cd-vel, leírással...függetlenül 
Iphone 4

De drága!
Csak akinek kimondottan ilyen kell az megveszi mert full dobozos de azok sem hiszem hogy 30-ért! + a 8800-ád is nagyon drága!
[ Szerkesztve ]
nem drága
Attól függ, kinek mi, mit ér meg. El fogom adni ennyiért, ez biztos 
Iphone 4

Hát sok sikert szerintem 25 ezret ér max mert csak egy töltőd van hozzá! De 50-ről indultál azt hiszem vagy 45-ről! Mert a vaterán láttam először!
moto v3xx (-em) tudja használni a 4GB os memo kártyát ??? mert a papirok közt cseszték leirni pfff
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Lehet azért nincs benne mert akkor még nem volt 4 gigás kártya
De szerintem ha nem HC akkor vinni tudja! De ez csak egy elmélet 
azt nem tudom mi az a "HC" legalábbis telónál nem tom
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

SDHC kártyák vannak amiket nem minden telefon kezel! Ezek már nagyon gyors kártyák! A Sima SD-ből is láttam 4GB-osat de az ritka! Talán azzal menne!
A sima meg a HC elméletben tökugyanaz, csak a microSD-ben a 4GB és afelettieket microSDHC-nek nevezik.

Van 4GB-osból van nem HC is
A Nokia gyártotta egy időben!
[ Szerkesztve ]
oksa köszi szépn 

Ezért vagyunk 
Elhiszem, de hogy semmi különbség sincs köztük az tuti. Azért volt nem HC, mert akkor még nem találták fel a HC-t

Igen igen igen 
Feltettem már a kérdést az N79 topikjába is, most felteszem ide is: Mi az oka annak, hogy a telon ha hívást kapok, felveszem, akkor nem megy a kapcsolat vmiért egyik irányba sem, de ha nyomok egy tartást, aztán vissza felveszem, akkor megy minden rendesen?! 

Na akkor már itt az ideje a telefon cserének
Amúgy gőzöm sincs mi lehet tetess rá egy új szoftvert! Vagy vidd vissza ha garis!
Szoftvercsere lehet, hogy lesz, ezen már én is gondolkodtam, meg lehet, hogy beviszem a szervizbe, megkérdem, mitől lehet ez. De már nagyon nincs kedvem megint mindent újrarakni, stb.