Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VMVM

    csendes tag

    válasz korpicschess #29163 üzenetére

    Samsungból esetleg a Wave pro tetszene a billentyűzettel, de azt úgy látom még nem lehet kapni. Nem értek hozzá, ezekben a Samsungokban a Bada OS van?
    Igazából nem nagyon tatszettek a samsungok eddíg, tegnap egy márkaboltba benéztem, és a Galaxy 3 ami képen még elment, élőben nekem gagyinak tűnt a Galaxy S meg egy iphone-nak, olyan áron is ( saját vélemény ) :-)

    SE-m már ezer éve nem volt, de régen a T28-as meg a korábbiak olyan jó emlékeket hagytak bennem, hogy most is bíznék bennük, jól összerakottnak tűnnek. A Vivazzal kapcsolatban én is ezen agyalok amit mondtál, hogy fel sem tűnnének nekem a hiányosságok, de azért motoszkál benne, hogy ha már veszek vmit, akkor a jobbat vegyem...

    Egyébként tisztában vagyok vele, hogy egyik telónak sem használnám ki a legtöbb funkcióját, de legalább az esélyt megadom magamnak, hátha fejlődök a jövőben :)

    Mondjuk nekem logikailag az X10 mini pro tűnik a legjobb választásnak, a méret meg szubjektív, más pont azért veszi meg, én meg ezért agyalok rajta... hátha nem néz ki hülyén egy férfi kézben :-/

Új hozzászólás Aktív témák