Sziasztok!
Van egy SunyiRXon T310-em, szeretem, mert viszonylag kicsi (104x49x20) számomra logikus a menü felépítése, egy névhez több szám rendelhető, ki/bekapcsolható a prediktív, könnyű az emótikonok beillesztése, bővíthető a szavak listája, joystickot lenyomva tudok ''leOKézni'' dolgokat (nem szeretem a nokia-s külön OK-gombos megoldást), tud hívásszűrést, egyszerre rezeg és csörög, kikapcsolva is működik az ébresztése és beállíthatom, hogy a hét melyik napjain ébresszen, van feladatlista (mindezeket csak azért írtam le, mert tetszett a samsung x530 de utánaolvasva megdöbbenten tapasztaltam, hogy ezek a dolgok nem evidensek minden mobilnál
Hogy miért cserélem le? Nos már ''öregecske'' kicsit.
Amit szeretnék: fentieket tudja, legyen kisebb, olcsó, jobb felbontású kijelzővel, lehetőleg kagyló, vagy szétcsúsztatható, ha tudja a kékfogat vagy standard usb-kábeles kapcsolatot az se baj, esetleg a nokia-khoz hasonlóan egyszerűen hálófüggetleníthető 
Köcc a tippeket
[Szerkesztve]
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi